Nieuw op de Homey Cornelisse Academy: de cursus “Klimaat Regelen met Homey”!

We zijn verheugd aan te kondigen dat vanaf 1 juni 2024 onze gloednieuwe cursus beschikbaar zal zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het optimaliseren van hun ventilatiesysteem met behulp van Homey.

In deze cursus leren deelnemers stap voor stap hoe ze hun thuisomgeving kunnen beheren en een comfortabel klimaat kunnen creëren, allemaal met behulp van de handige mogelijkheden van Homey.

Of je nu een beginnende Homey-gebruiker bent of al vertrouwd bent met het platform, onze cursus is ontworpen om je praktische kennis en vaardigheden te bieden, zonder overmatig vakjargon of ingewikkelde technische termen.

Je leert hoe je jouw ventilatiesysteem kunt optimaliseren op een manier die zakelijk en simpel is, zodat je direct aan de slag kunt met het creëren van een gezondere en aangenamere leefomgeving voor jezelf en je gezin.