Homeydash op een Google nest hub

Om Homeydash op een Google Nest hub weer te geven moet je het volgende doen. Als eerst moet je een token verkrijgen om toegang te krijgen tot jou Homeydash pagina, volg daarvoor de handleiding op deze pagina klik hier.

Als je het token heb verkregen ga je naar de flow editor en maak je een nieuwe flow aan. In de Als kolom kan je zelf een actie kiezen waar mee je het dashboard aan wil zetten, dit kan een schakelaar zijn of een motion sensor maar ook een status van het huis of een datum en tijd.

Nu kan je in de Dan kolom de Google nest hub kaart Cast een Webpagina toevoegen waar je Homeydash op wil casten. voeg vervolgens de URL in welke je met de handleiding heb verkregen klik hier. Als je dat gedaan hebt kan je de flow opslaan en kan je het dashboard starten op je Google nest hub.

(LET OP!!)

De Google nest hub onthoud soms niet de instellingen welke je hebt gedaan in het dashboard zelf en zul je dus weer opnieuw moeten instellen als het dashboard opnieuw opstart.

Tijdens de laatste update van de Google nest hub heeft Google het een en ander veranderd waardoor het kan zijn dat de Google nest hub automatisch na 10 minuten stopt met casten en de klok weergeeft. Dit kan je opvangen door de onderstaande flows te maken. ( alleen op de homey pro)