Welock Smartlock: Innovatieve Beveiliging voor je Huis

Vandaag willen we je graag voorstellen aan de Welock Smartlock, een geavanceerde slimme deurvergrendeling die jouw huis niet alleen veiliger, maar ook handiger maakt. Helaas moeten we wel vermelden dat de Welock Smartlock momenteel niet gekoppeld kan worden met Homey. Toch is het een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige smartlock.

Wat is de Welock Smartlock?

De Welock Smartlock is een modern elektronisch deurslot dat ontworpen is om je traditionele sleutels te vervangen met slimme technologie. Dit slot biedt een breed scala aan functies die zowel de veiligheid als het gemak van je huis verbeteren.

Wat zit er in de doos.

 •  
  • Het slot zelf
  • RFID tag 3x
  • Montage gereedschap
  • Handleiding (diverse talen)
 •  

De Beperking: Geen Koppeling met Homey

Voor Homey gebruikers is het belangrijk om te weten dat de Welock Smartlock momenteel niet geïntegreerd kan worden met het Homey platform. Dit betekent dat je de smartlock niet kunt beheren via je Homey app en het niet kunt opnemen in je Homey-flows voor geautomatiseerde huisbediening.

Belangrijkste Kenmerken van de Welock Smartlock

  1. Vingerafdrukherkenning: De versie die ik zelf gebruik heeft een vingerafdrukscanner waarmee je tot 100 verschillende vingerafdrukken kunt opslaan. Dit betekent dat jij en je gezinsleden eenvoudig toegang hebben zonder sleutels. 3 van de opgeslagen vingerprints hebben admin rechten.
  2. Keypad Optie: Er is ook een versie beschikbaar met een keypad, waardoor je toegang kunt krijgen met een pincode. Dit is handig voor bezoekers of dienstverleners die je een tijdelijke toegangscode wilt geven.
  3. RFID Kaarten: Naast vingerafdrukken en keypads kun je ook gebruik maken van RFID-kaarten. Extra RFID-tags zijn eenvoudig aan te schaffen bij Welock, zodat je altijd voldoende toegangsmiddelen hebt.
  4. Mobiele App: Met de Welock-app kun je de toegang beheren, logs bekijken en zelfs tijdelijke toegangscodes creëren voor gasten.
  5. Eenvoudige Installatie: Het slot kan zonder extra bedrading worden geïnstalleerd, wat het gebruiksgemak vergroot. 

Waarom de Welock Smartlock toch overwegen?

Ondanks de beperking van de Homey-integratie, biedt de Welock Smartlock nog steeds tal van voordelen die het de moeite waard maken om te overwegen:

 1. Onafhankelijke Betrouwbaarheid: De Welock Smartlock werkt zelfstandig zonder afhankelijkheid van andere smart home systemen, wat een extra laag van betrouwbaarheid en veiligheid biedt.
 2. Toekomstige Updates: Het is mogelijk dat toekomstige firmware-updates of community-ontwikkelingen een integratie met Homey mogelijk maken.
 3. Uitstekende Beveiligingsfuncties: Met de combinatie van vingerafdrukherkenning, keypads, RFID-kaarten en app-toegang is de Welock Smartlock een zeer veelzijdig en veilig slot.

Mijn Ervaring

Het slot is makkelijk te monteren op de deur. Het toevoegen van de vingerafdrukken was even uitzoeken hoe dat werkte, maar uiteindelijk is het prima te doen. Voor de versie die ik heb getest, opent het slot met een vingerafdruk heel gemakkelijk. Ik adviseer wel om goed te meten of dit slot op je deur past, omdat zowel de knoppen aan de binnenkant als aan de buitenkant vrij groot zijn. Zorg ervoor dat je dit goed opmeet, zodat je zeker weet dat het slot geschikt is voor jouw deur.

Speciale Kortingscodes voor HomeyCornelisse.nl Bezoekers

Als je na het lezen van deze blog enthousiast bent geworden over de Welock Smartlock, hebben we goed nieuws! We hebben speciale kortingscodes voor jou: gebruik een van de codes bij het afrekenen om korting te ontvangen op je aankoop.

PCB41 toetsenbord smartlock
https://www.welock.com/HOMMBL66421
– Oorspronkelijke prijs: 149EUR
– Couponcode: FD40
– Eindprijs: 109EUR
– Gratis verzending vanuit lokale opslagplaats

Amazon.nl:
https://www.amazon.nl/dp/B0D4JWQQVS?ref=myi_title_dp
– Oorspronkelijke prijs: 169EUR
– Couponcode: PCB41NL01
– Eindprijs: 109EUR
– Gratis verzending vanuit lokale opslagplaats

Touch41 vingerafdruk slim slot
https://www.welock.com/HOMYBL66421
– Oorspronkelijke prijs: 189EUR
– Couponcode: FD57
– Eindprijs: 132EUR
– Gratis verzending vanuit lokale opslagplaats

Amazon.nl:
https://www.amazon.nl/dp/B0D4KCCC52?ref=myi_title_dp
– Oorspronkelijke prijs: 179EUR
– Couponcode: TOUCH41NL02
– Eindprijs: 139EUR
– Gratis verzending vanuit lokale opslagplaats

SECBN51 vingerafdruk slim slot
https://www.welock.com/HOEYBL66421
– Oorspronkelijke prijs: 189EUR
– Couponcode: FD57
– Eindprijs: 132EUR
– Gratis verzending vanuit lokale opslagplaats

Amazon.nl:
https://www.amazon.nl/dp/B0D4K9XKW3?ref=myi_title_dp
– Oorspronkelijke prijs: 179EUR
– Couponcode: SEC51NL01
– Eindprijs: 132EUR
– Gratis verzending vanuit lokale opslagplaats

Mis deze kans niet om je huis te beveiligen met de innovatieve Welock Smartlock. Deel je ervaringen en vragen in de reacties hieronder!