Bevestigingsnotificatie

Soms heb je een flow welke je pas wil laten uitvoeren nadat je zelf goedkeuring hebt gegeven. In deze blog ga ik je uitleggen hoe je er in een flow voor kan zorgen dat homey je een vraag stelt zodra de flow word uitgevoerd.

Flow kaart

Als je een flow maakt heb je in de flow editor een kaart welke je kan toevoegen aan je flow om een bevestigingsvraag te stellen.

Bovenstaande kaart is een EN kaart. Zodra je deze kaart toevoegt aan je flow krijg je de opgegeven vraag te zien zodra de flow gestart word. Vervolgens krijg je een ja/nee optie te zien. Tik je op ja dan gaat de flow verder. Tik je op nee dan stop de flow. Dit is eventueel ook om te keren, dus dat bij nee de flow door gaat en bij ja de flow stopt. Dit doe je door met je rechter muisknop op de kaart te klikken en vervolgens op omkeren te klikken. let er wel op dat deze kaart maar naar een gebruiker word gestuurd, en dat is de gebruiker welke je heb opgegeven in deze kaart, wil je van meerdere gebruikers goedkeuring hebben, voeg dan nogmaals deze kaart toe aan je flow.

Voorbeeld flow